Vilka sex positioner är bäst? Här är några som du borde testa!

Vilka sex positioner är bäst? Här är några som du borde testa!

Att experimentera med olika sex positioner kan hjälpa till att hålla sexlivet spännande och varierande. Inte bara kan det ge njutning och orgasm, det kan också hjälpa till att bygga intimitet och öka förståelsen för varandras kroppar. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren sexfantast, finns det otaliga positioner att utforska och prova på. Så varför inte testa något nytt med din partner?

Vilka sex positioner är bäst - Lustlandet.se

Förslag på sex positioner att testa

Här nedan har vi listat en del sex positioner dom du kan prova på:

  • 69 – där båda parterna ger och tar emot oralsex samtidigt. Detta är en position som ger lika mycket njutning till båda parterna samtidigt och är en bra möjlighet att utforska varandras kroppar.
  • The Bridge – där den ena partnern står på huk med händerna på golvet och den andra penetrerar bakifrån. Detta är en position som kräver lite mer styrka och flexibilitet men ger samtidigt djup penetration och möjlighet till stimulans av klitoris eller bröstvårtor.
  • The Lotus – där båda parterna sitter mot varandra med benen korsade runt varandras midja. Detta är en position som ger möjlighet till ögonkontakt och kyssar samtidigt som den ger djup penetration.
  • The Butterfly – där den ena partnern ligger på rygg med benen upp i luften och den andra penetrerar bakifrån. Detta är en position som ger djup penetration och möjlighet till stimulans av klitoris eller bröstvårtor.
  • The Wheelbarrow – där den ena partnern står på händerna medan den andra penetrerar bakifrån. Detta är en position som kräver styrka och balans men ger samtidigt djup penetration och möjlighet till stimulans av klitoris eller bröstvårtor.

Kom ihåg att alltid kommunicera med din partner och prova ut vad som fungerar bäst för er båda. Ha kul och var säkra!

69:an

En 69:a är en sexuell ställning där båda parterna ger och tar emot oralsex samtidigt. Det är en mycket intressant position som kan vara en av de mest spännande sexuella upplevelserna som du kan utforska med din partner. Denna position är inte bara en sexuell ställning utan också en bra möjlighet att utforska och upptäcka varandras kroppar.

När du är i en 69:a ställning kan du och din partner ge varandra oralsex samtidigt. Detta innebär att du kan kyssa, slicka och suga på din partners kön samtidigt som din partner gör samma sak med dig. Denna position är därför en mycket intim position där båda parterna kan ge och ta emot njutning samtidigt.

En 69:a ställning kan också hjälpa till att bygga intimitet och öka förståelsen för varandras kroppar. Det är en position som kräver samarbete och kommunikation mellan båda parterna. Det är viktigt att kommunicera med din partner och prova ut vad som fungerar bäst för er båda när ni utforskar denna position.

Så, om du och din partner vill ha en spännande, intressant och orgasmisk upplevelse, försök att experimentera med en 69:a ställning. Det finns många olika former av 69:an som går att prova och det är bara känna efter vilken som passar dig/er bäst!

69:an - Lustlandet.se

The Bridge

The Bridge är ett utmärkt exempel på en finisher vad gäller sex positioner. Det tillåter mycket djup penetration som känns, för brist på en mer sofistikerad klingande beskrivning, riktigt jävla bra. Detta kan ge en känsla av fullständig penetration som många människor tycker om. Det är också en position som kan kännas mer intensiv för den penetrerade partnern, som kan uppleva en starkare stimulans och därmed mer tillfredsställelse.

Att utföra Bridge-positionen kan dock vara utmanande och det är viktigt att kommunicera med din partner och ta det försiktigt. För att utföra positionen behöver den ena partnern stå på huk med händerna på golvet, medan den andra penetrerar bakifrån. Det är viktigt att den penetrerade partnern är bekväm och att båda parterna kommunicerar för att hitta en bekväm och säker position.

The Bridge - Lustlandet.se

The Lotus

“The Lotus” är en intim och spännande bland sex positionerna som kan utforskas av par under sex. Det innebär att en partner sitter med korslagda ben, medan den andra sitter vänd mot dem och rider på toppen av dem. Tänk “cowgirl”-positionen (en person rider på toppen av den andra) men sittande upprätt.

Denna sexposition är inte bara en sexuell position, utan också en som ger möjlighet till ögonkontakt, kyssar och djup penetration. Detta kan hjälpa till att bygga intimitet och öka förståelsen för varandras kroppar.

För att utföra denna position kan den ena partnern sitta med korslagda ben, medan den andra sitter på toppen av dem, med benen runt deras midja. Det är viktigt att den som rider tar det försiktigt, för att undvika skada eller obehag, och att båda parterna kommunicerar för att hitta en bekväm position.

Så, om du och din partner är intresserade av att utforska nya sexuella upplevelser, kan ni prova på lotussexpositionen. Denna position är lite enklare än andra då båda är sittande på golvet och kan passa de som vill ha lite mera närhet och inte för komplexa rörelser. 

The Lotus - Lustlandet.se

The Butterfly

Butterfly-positionen är en sex position som kan vara mycket tillfredsställande för både dig och din partner. Positionen innebär att en partner med en vagina ligger på ryggen vid kanten av sängen eller annan yta, och den andra partnern med en penis står eller knäböjer framför och mellan deras ben.

I denna position gör den ena partnern det mesta av arbetet och kan styra takten och djupet på penetrationen. Samtidigt kan den liggande partnern röra på sina ben för att hitta en bekväm position och öka stimuleringen.

Butterfly-positionen är känd som “The Blossoming Position” i den antika texten Kama Sutra, eftersom den anses vara en av de mest njutbara ställningarna på grund av dess förmåga att ge djup penetration. Dessutom kan klitoris stimuleras manuellt i denna position, vilket kan öka den sexuella njutningen ytterligare.

Om du och din partner vill prova på en sexuell position som ger djup penetration och ökad stimulering, kan butterfly-positionen vara ett bra alternativ.

The Butterfly - Lustlandet.se

The Wheelbarrow

När du och din partner utforskar sex positioner kan det vara roligt att prova på nya och spännande saker. The Wheelbarrow är en position som kan ge en djupare penetration och nya känslor av njutning. Denna position kräver dock en viss mängd styrka och balans, så det kan ta lite övning att behärska den.

För att utföra The Wheelbarrow, börjar den penetrerade partnern på alla fyra och lutar sig framåt så att händerna är på golvet. Den penetrerande partnern står bakom den penetrerade partnern och lyfter upp deras ben från marken, vilket gör att den penetrerade partnern lutar framåt och stöds av armarna. Den penetrerande partnern håller upp den penetrerade partnerns ben medan de penetrerar antingen i vaginan eller anus.

Denna sex position kan kännas otroligt intim och ge ökad upphetsning och stimulans. Det är dock viktigt att tänka på att denna position kan vara utmanande, så var noga med att ha en öppen kommunikation med din partner och att ta det lugnt. 

Så om du och din partner vill prova på en ny och spännande position som ger en djupare penetration, kan The Wheelbarrow vara ett bra alternativ.

The Wheelbarrow - Lustlandet.se

Sex positioner med sexleksaker

I ovan exempel är det kanske inte det lättaste att använda sexleksaker men det går alltid att förbereda innan man ger sig på en sexposition exempelvis en buttplug. Bara man har fantasin går det mesta att lösa, det gäller bara att hitta det som passar en själv och att ens partner känner sig trygg.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Våra inlägg

Sponsrat innehåll