Allt du behöver veta innan du köper en Glasdildo 2023!

Allt du behöver veta innan du köper en Glasdildo 2023!

Den största skillnaden mellan en glasdildo och en vanlig dildo i silikon eller annat material är hårdheten. Tack vare det hårda materialet skapas det en njutning i en annan form som uppskattas av väldigt många. Sedan är glasdildos väldigt vackra med sin transparenta form som kommer i väldigt många olika former och ibland färginslag.

Sedan är det också möjligt att kyla och värma glasdildos som skapar en extra känsla när man använder sig av dom. Om du inte har provat detta innan är det absolut något att testa!

Vi på Lustlandet har en förkärlek för glasdildos och har av den anledningen skrivit denna artikel som vägleder dig i hur du ska tänka om du funderar på att köpa din första glasdildo. Vi listar också tips och tricks som du kan ha användning av när du faktiskt använder dig av den i framtiden.

Glasdildos är hygieniska och hårda i materialet

En av de största anledningarna att köpa en glasdildo eller en buttplug i glas är för att de är väldigt hygieniska. Det är väldigt viktigt med att tänka på hygienen när man utövar aktiviteter som involverar analen och då är glasdildos ett bra alternativ.

Då glas är ett väldigt hårt och poröst material som tål väldigt mycket är det också enkelt att rengöra. Detta gör också att det skapas väldigt lite friktion när man använder en glasdildo som är perfekt för just anala lekar.

För de flesta sexleksakerna behövs det glidmedlen men för en glasdildo går det väldigt bra med mer vanliga varianter, en rekommendation från oss på lustlandet är att använda sig av något silikonbaserat som inte kommer förstöra dildon på något sätt.

Vi tycker glasdildos är fantastiska! Är du inte lika övertygad? Läs det här så kanske du också kommer vilja prova. Här är nämligen några av anledningarna till varför du absolut ska köpa en glasdildo!

Glasdildo - Lustlandet.se

Varför ska du köpa en glasdildo?

Är du fortfarande inte övertygad över om du ska köpa eller inte köpa en glasdildo? Vi har listat några anledningar till varför du ska köpa en glasdildo här nedan:

Väldigt fina olika designs

En glasdildo är inte enbart en perfekt sexleksak men också en stilren och lyxigt föremål att ha i hemmet. Det kanske inte är något som du vill ska ligga framme när du har gäster på besök. Men att ha en liten hylla eller skåp i sovrummet som visar upp den kan vara önskvärt för vissa.

Det finns såklart vissa som vill ha sina sexleksaker synliga i hemmet där de används som konst. Då passar en glasdildo detta perfekt för att de kommer i väldigt fina former och kan ge ett visst lyster när de presenteras.

Varma och kalla lekar

Eftersom glasdildos kan både användas varma eller kalla är de perfekta för temperaturlekar i sovrummet. Om du aldrig har testat att använda sexleksaker med olika temperaturer är det definitivt något att prova med en glasdildo.

Om du gillar att ha lite förspel med sexleksaker kan temperaturlekar vara väldigt bra. Då kan exempelvis glasdildon kylas ner och användas på olika delar av kroppen. Detta skapar en unik sensation som verkligen får en att gå igång.

Med både värme och kyla räcker det med att lägga glasdildon i antingen varmt eller kallt vatten. Det gäller att inte göra glasdildon för varm eller för kall för att undvika problem. Det bästa är att ha en bra temperatur som du kan kontrollera. Ta med dig en skål från köket med varmt eller kallt vatten, eller varför inte två skålar för en väldigt unik upplevelse?

Väldigt hållbara

Något som många säkert tror är att glasdildos är väldigt ömtåliga då de är gjorda av glas och kan efterlikna dricksglas om man tappar dom. Detta är inte alls sanningen då glasdildos är gjorda i ett speciellt glas som är väldigt tåligt. Detta speciella glas är väldigt svårt att skada och tål att användas.

När du använder en glasdildo finns det en större chans att du skadar självaste golvet istället för glasdildon. Därför är det en bra idé att ha extra koll om du använder den i exempelvis duschen med golv som kan ta skada.

Om av någon anledning du råkar skada glasdildon är det väldigt viktigt att säkerställa att det inte finns något vasst på den. Det bästa är att helt enkelt sluta använda den och börja leta efter någon annan som är mer säker att använda.

Enkelt att rengöra

Eftersom glasdildos har ett väldigt hård och poröst material är de väldigt enkla att rengöra. De har också egenskapen att de inte samlar på sig bakterier på samma sätt som andra dildos gör.

När d har använd din glasdildo räcker det med en enklare rengöring efterföljt av en desinfektion sprej eller kräm för att få bort alla bakterier. Du kan till och med köra din glasdildo i diskmaskinen då materialet tillåter det

Bra alternativ för personer med allergier

Många personer är känsliga mot vissa material som finns i sexleksaker, det finns exempelvis latex och gummimaterial som skapar irritation.

Med en glasdildo slipper du allt sådant då den är helt fri från kemikalier som man brukar hitta i vissa material. Om man är känslig för dessa material är då en glasdildo det perfekta alternativet.

Kan användas med alla glidmedel

Som nämnt innan har glasdildos ett material som inte innehåller några kemikalier som kan skapa irritation. Detta skapar också möjligheten att använda glasdildos med alla typer av glidmedel. Det finns inget glidmedel på marknaden som kan skada materialet på en glasdildo eller förstöra den på något sätt. Det finns exempelvis sexleksaker i silikon som kan påverkas av glidmedel på ett negativt sätt.

Det behövs inte heller ha så mycket glidmedel när du använder en glasdildo på grund av dess material. Det är inte så mycket friktion som skapas när du använder en glasdildo och detta gör så att du kan minska på glidmedlet.

Lek i både dusch och bad

Om du tycker om att ha lite sexuella lekar i duschen eller i badet är en glasdildo den perfekta leksaken. Dock är det bra att tänka på att vatten kan skölja bort den naturliga lubrikationen och glidmedel kan behöva användas för att inte skapa obehag.

Då kan ett naturligt glidmedel i silikon vara att fördra för att den klarar av att hålla sig kvar i vatten.

Hårt material

Det finns många som föredrar dildos av mjukare material och sedan dom som föredrar hårdare material. Det är helt individuellt och också beroende på vilken aktivitet som ska göras.

Om du är en av dom som föredrar hårdare material är glasdildos perfekta. Något som är mera fördelaktigt med en glasdildo och dess hårdhet är att kunna vrida och röra dildon på ett annat sätt. Eftersom den behåller formen går det att använda den för att komma åt vissa lägen som inte är möjligt med en mjukare dildo.

Dildos som har ett mjukare material ändrar sig för att anpassa sig efter formen väl inne i vaginan. Medan glassdildos kommer behålla sin hårda form som kan användas för bättre stimulans.

Olika varianter på glasdildo

Då glasdildos behåller sin form väldigt bra tillverkas de i olika former som förhöjer sensationen när de väl används. Strukturen kan bestå av exempelvis bulor, knottror och ådror. Detta skapar en rejäl njutning då man känner av alla dessa saker i både vagina och anal.

Använd för förspel och massage

Nu har vi pratat om alla saker som är bra med en glasdildo vad gäller penetration. Men viste du att en glasdildo kan fungera väldigt bra för att ge personer en skön kroppsmassage.

Börja med att värma upp dildon till en behaglig värme och använd någon massageolja för att sedan massera på olika delar av kroppen. Eftersom glasdildos är väldigt hårda kan de användas för att lösa upp knutar eller mjuka upp muskler.

Det blir också ett väldigt bra förspel för att du har en leksak som sedan kan användas på annat sätt. Det finns också möjlighet att använda glidmedel som också fungerar som massageolja för att övergå till mer sexuella aktiviteter.

Olika typer av glasdildos

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Våra inlägg

Sponsrat innehåll