Så ger du en erotisk massage 2023

Så ger du en erotisk massage 2023

För att öka lusten och skapa en lustfylld stämning är en erotisk massage nyckeln till en underbar stund er emellan. Slopa alla prestationskrav och galna ställningar. Ägna er bara åt varandra och känn hur avslappnat intimitet och erotik faktiskt kan vara.

Beröring utan tanke på sex

I stort sett alla sexterapeuter rekommenderar par som upplever sexuella hinder att ge sensuell beröring utan att röra vid könsorganen eller låta beröringen sluta i en sexuell akt. Det kan göra det om det känns bra för er båda men det är absolut inget krav. Istället är erotisk massage inkörsporten till att er lust väcks på nytt och ett sätt för er att komma nära varandra. Erotisk massage kan dock ges både till din livspartner sedan lång tid, och till en ny sexpartner som du inte känner sedan speciellt länge – för att upptäcka varandra.

Så ger du en underbar erotisk massage

För att få ut det maximala av en erotisk massage gäller det att komma i rätt stämning.

1. Hitta först rätt plats för er massage. Det ska helst vara någonstans där ni har lugn och ro, och inte störs av vare sig andra ljud eller andra människor. Hemmet brukar vara en perfekt plats, såsom i sovrummet. Men – om ni till exempel haft svårigheter att uppnå den sexuella akten i sovrummet så kanske det kan vara bra att välja ett annat rum som inte är förknippat med prestationssvårigheter. Kanske i gillestugan eller när ni är bortresta på en romantisk resa på ett flott hotell.

2. Kom i rätt stämning. När ni hittat en plats så är det viktigt att komma i rätt “mood”. Låt det inte vara för varmt eller för kallt i rummet. Tänd levande ljus som inger en romantisk känsla. Har du en öppen spis eller kakelugn, tänd gärna en eld. Undvik att ha taklampor tända som avger ett starkt sken. Har du lampor som går att dimra så är det en bra idé.

3. Skydda underlaget. Skydda lakan eller säng eftersom många tycker om att använda massageoljor och liknande under den erotiska massagen. Undvik dock att skydda britsen med ett vinyllakan. Dels känns det inte så skönt mot huden och dels förknippar man vinyllakan ofta med fetish – och sex är ju det sista ni ska behöva tänka på om ni inte vill. Lägg hellre ut en mjuk handduk som går att tvätta.

4. Använd massageoljor. Massageoljor sprider en god doft och gör det enklare att utföra rörelserna under den sensuella massagen. Det finns mängder med erotiska massageoljor med lustframkallande dofter så prova er fram till den doft som passar för er.

5. Satsa på tillbehör. Använda gärna händerna under en erotisk massage men testa även andra föremål som kittlar, triggar och retar. Fjädrar, pälsbitar och vissa sexleksaker passar även som massageverktyg för att få en känsloladdad upplevelse.

6. Hitta en lugn och mysig musik. Musik utan sång är perfekt för att varva ned och komma i rätt stämning. Kolla olika spellistor på Spotify eller sätt ihop er egen lista. Loungemusik och klassisk musik passar oerhört bra till erotisk massage.

Börja långsamt och ägna er sedan åt de erogena zonerna

När ni ger varandra en sensuell massage är det viktigt att börja långsamt. Inget “pang på rödbetan” utan massera partnern istället cirka 20 minuter med vanliga massagerörelser utan att vidröra de erogena zonerna. Detta gör nämligen att den som blir masserad slappnar av lättare och blir mer mottaglig för det som komma skall.

  • Börja att massera rygg och nacke.
  • Fortsätt sedan på baksidan av armarna.
  • Övergå till resten av armar och baksida ben.
  • Fortsätt på rumpan och benens framsida.
  • Nu är det dags för framsida av både armar och ben.
  • Gå nu över till lårens insida.
  • Sist men inte minst kan ni beröra könsorganen om lusten finns.

När ni märker att ni vill övergå till de mer erogena zonerna, börja försiktigt och se hur reaktionen blir. Om ni inte vill gå längre, avsluta här och spara resten till ett senare tillfälle. Om ni istället märker att lusten börjar triggas igång, fortsätt till erogena zoner som bröst, rumpa och könsorgan.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Våra inlägg

Sponsrat innehåll